Persbericht

Samenwerking AkzoNobel en TNW geeft Paint the Future een boost

03 juni 2021

(AKZA; AKZOY)

Doel van een nieuw Paint the Future-partnerschap tussen AkzoNobel en TNW (The Next Web) is om in contact te komen met gepassioneerde tech-vernieuwers.

Door samen te werken voor de Paint the Future 2021 wereldwijde startup-challenge kunnen de twee bedrijven de kracht van open innovatie delen in hun netwerken, om daarmee zoveel mogelijk startups te bereiken voor het einde van de inzendtermijn op 20 juli.

"Het innovatie-ecosysteem van AkzoNobel combineert het beste van de startup- en bedrijfswereld: flexibiliteit en innovatieve technologie met ervaring en investeringspotentieel," zegt Ally van der Boon, Paint the Future Program Manager bij AkzoNobel. "We kijken er naar uit om samen te kunnen werken met geavanceerde tech startups om te komen tot perfecte afwerkingen en TNW is de juiste partner om ons daarbij te helpen."

TNW brengt mensen die van technologie houden met elkaar in contact. Op basis van uitgebreide ervaring in media en evenementen zorgt TNW voor een bredere bekendheid van AkzoNobels grootste innovatie-ecosysteem in de verf- en coatingsindustrie.

"Omdat AkzoNobel zich committeert aan het ontwikkelen van duurzame zakelijke kansen met de winnaars van de Paint the Future challenge is het van cruciaal belang dat de inzendingen van hoge kwaliteit zijn," aldus Wopke Dost, Head of Delivery, TNW Programs. "Dat is de reden waarom TNW's in-house team van startup scouts en research analisten jonge tech bedrijven gaan informeren die voldoen aan de criteria voor de challenge en met een op hen afgestemde Paint the Future samenwerking kunnen groeien."

Paint the Future, in 2019 gelanceerd door AkzoNobel, voert verschillende programma's uit om innovatie te versnellen. Het dynamische ecosysteem omvat startups, de academische wereld, onderzoeksinstellingen en leveranciers, en heeft tot nu toe 18 succesvolle oplossingen opgeleverd.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Ga naar de (Engelstalige) Global Challenge 2021 websitevoor informatie, de deelnameprocedure en om je aan te melden.


 

Over AkzoNobel

We zijn al meer dan 200 jaar pionier in een wereld vol mogelijkheden voor perfecte afwerkingen. De kans is groot dat onze producten altijd dicht in de buurt zijn. We zijn er trots op dat klanten van over de hele wereld vertrouwen op onze eersteklas merken en producten, waaronder Flexa, Sikkens, Dulux, International en Interpon. We zijn actief in meer dan 150 landen en willen wereldwijd leider in onze industrie worden, als meest duurzame verfbedrijf dat al ruim twee eeuwen kleur geeft aan de toekomst. https://www.akzonobel.com/en/nl

Dominique Groenendijk

Voor meer informatie

Dominique Groenendijk, Communicatie Manager Benelux 
Fetching the data, please wait...