Verf is onze passie. We zijn experts op het gebied van het maken en verkopen van verf en coatings en zijn dé referentie in kleur en bescherming sinds 1792. We leveren onze toonaangevende merken - waaronder Levis, Sikkens, Trimetal, Polyfilla en Xyladecor - aan klanten overal ter wereld.

De grondstoffenvoorraad van de aarde is niet oneindig. Daarom is de doelstelling van AkzoNobel om meer te bereiken met minder en zo de natuurlijke hulpbronnen te beschermen. Om dit te bereiken heeft AkzoNobel duurzaamheidsprincipes in de manier van werken en zakendoen opgenomen. Gezondheid, veiligheid en milieubescherming zijn beslissende factoren hierbij. Daarom is AkzoNobel voortdurend bezig met de uitbreiding van duurzame producten en oplossingen, en wordt er ook  voor gezorgd dat tijdens de productieprocessen de grondstoffen efficiënt worden benut.

 

Onze organisatie

In elk land waar AkzoNobel actief is, zo ook in België, is er een lokale marketing- en salesorganisatie waarbij de klant centraal staat. De lokale organisaties worden ondersteund door het hoofdkantoor in Amsterdam. Ook is er een voortdurende wisselwerking tussen de lokale marketing- en salesorganisatie en Integrated Supply Chain (Productie & Logistiek). Dankzij een rijke geschiedenis beschikt Akzo Nobel Paints Belgium  NV / SA over een indrukwekkend gamma kwaliteitsproducten en over een uitgebreide know-how.

Akzo Nobel Paints Belgium NV/SA heeft circa 390 medewerkers in dienst, verdeeld over verschillende locaties in Vilvoorde en Machelen. Zij maken en verkopen onze producten en leveren know-how en expertise.

Akzo Nobel Paints Belgium nv/sa (ANPB) biedt een volledig assortiment decoratieverven en beschermende producten voor zowel de professionele als de doe-het-zelfmarkt. Daarnaast biedt ANPB ook diensten als mengmachines, kleurconcepten, kleuradvies en opleidingen voor professionele gebruikers.

Binnen Decorative Paints is onze visie ‘Iedereen kiest voor AkzoNobel’, en daarmee vertalen we tevens onze ambitie om de onbetwiste marktleider in België te blijven. Hierbij worden we ondersteund door onze missie ‘Pionieren in een wereld vol mogelijkheden voor perfecte afwerkingen’.

Binnen Integrated Supply Chain dragen we veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

Ook binnen Vehicle Refinishes zijn we in de BeNeLux de absolute nummer 1 partner door het bieden van de beste colour match, innovatieve producten en diensten.

 

Vacatures

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsbedrijf, met leidende marktposities en merken in landen over de hele wereld. Voor meer informatie over vacatures en carrièremogelijkheden klik op ‘Careers’ in de topnavigatie. 

Alle informatie is te vinden in de topnavigatie, klik op ‘Careers’ 

 

Mediaberichten en achtergrondverhalen

Onze Engelstalige corporate pagina’s bieden uitgebreide informatie voor journalisten, zoals een media release archief, downloadable beeldmateriaal en contact informatie. Ook publicatiedata en data van evenementen zijn daar te vinden.

Klik op ‘Media’ in de topnavigatie 

 

Informatie voor beleggers

Ons team van specialisten zorgt ervoor dat onze aandeelhouders, investeerders en analisten goed op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten. Ons ‘ Investor Overview’  biedt belangrijke informatie over de onderneming, de strategie en de recente financiële resultaten.

Alle informatie is te vinden in de topnavigatie, klik op ‘Investors’ 

 

Geschiedenis

Ontdek hoe wij de wereld hebben laten veranderen sinds 1646 en hoe Alfred Nobel één van onze grondleggers werd. Voor een snelle blik in onze geschiedenis klik in de opnavigatie op ‘About us’ en dan op ‘Our history’ om naar een overzicht van onze historie te gaan (Engelstalig). 

Fetching the data, please wait...